Activiteiten

LOS DOOR HET BOS
Onder de naam Los door het bos organiseren wij allerlei activiteiten geschikt voor een familiedag, vriendenweekend of personeelsuitje. Voor een volledig verzorgde dag kunt u sommige spellen combineren met een lunch, diner of lekkere barbecue. Meer informatie kunt u vinden op: www.losdoorhetbos.nl

MisterX

Mister X is gebaseerd op het televisieprogramma “Wie is de Mol?”. De deelnemers voeren gezamenlijk opdrachten uit, maar in hun midden is een saboteur. Aan de deelnemers om te ontdekken wie dit is.

Sjaak-moord

Bij het spel De Moord op Sjaak gaat u met de GPS-ontvanger als een volleerd detective op zoek naar de moordplek, het moordwapen en de moordenaar van Sjaak.

Bij het spel Op jacht naar goud gaat u met een metaaldetector op zoek naar goud en zilver dat verborgen ligt in de bossen van de Maashorst. Wie vindt de grootste buit?

ROUTEKAARTEN
Bed & Breakfast De Maashorst heeft voor u een aantal wandel- en fietsroutes ter beschikking, waarvan wij denken dat ze de moeite waard zijn. Schroom niet om ernaar te vragen. Wij kijken graag samen met u naar de beste wandeling of fietstocht die past bij uw interesses.

FIETSVERHUUR
Nistelrode

Uden Mastworp

SAMENWERKINGEN

In de Maashorst zijn veel ondernemers actief. Hoe groot of hoe klein ook, we zijn allemaal ambassadeurs van dit prachtige natuurgebied. Daarom helpen we elkaar graag een handje. We hebben u al wat tips gegeven van onze collega’s bij de rubrieken eten & drinken en recreatie, maar zeker de volgende organisaties spelen een belangrijke rol voor het voortbestaan van de Maashorst.

> Vereniging De Maashorstboeren
> Maashorst Ondernemers
> Hans Koster Fotografie
> Natuurcentrum De Maashorst